4de wereldtentoonstelling van de fotografie - Pawek, Karl, 1906-1983; Wielek-Berg, W., 1919-2004 (Berlin : Gruner + Jahr, 1977)
515 foto's over kinderen uit de gehele wereld.
De wereldtentoonstelling wordt georganiseerd door Stern en de kinderhulporganisatie van de Verenigde Naties UNICEF in samenwerking met meer dan 300 musea en culturele instellingen in 52 landen.
Omslagtitel: De kinderen van deze wereld.