De zeven kunsten : zondag, 6 januari 1974 : Lowie Weynants praat met Jos Burvenich over De loteling, een film van Roland Verhavert naar de gelijknamige roman van Hendrik Conscience, waarmee morgen te Brussel in Auditorium 44 het Brussels Filmfestival 1974 wordt geopend. - Weynants, Lowie, 1930- (S.l. : s.n., 1974)
Tekstweergave van interviews rond "psychopaten-kunst".