Econoshock 2.0 : van industriële revolutie naar duurzaamheidsrevolutie - Noels, Geert, 1967-; Econopolis; Volckaert, Karel (Tielt : Lannoo, 2013)
Het boek kwam tot stand in nauwe samenwerking met Karel Volckaert en de rest van het team van Econopolis, en volgde uit de gelijknamige tv-serie gemaakt in opdracht van tv-zender Canvas
1. de financiële schock - 2. de ict-schock - 3. de demografische schock - 4. de groeilanden-schock - 5. de energieschock - 6. de klimaatschock