Rekenmunt en klinkende munt in de Zuidelijke Nederlanden : een complexe en intieme relatie (13de-18de eeuw) - Geets, Willy (Bonheiden : Willy Geets, 2014)
Courante munt - Ontwaarding - Typologie van het rekengeld - Geografische terreinafbakening - De klinkende munt - Vreemdsoortig rekengeld - De problematiek van de goudmunten - Paleografische elementen i -v -m - rekengeld