D.e.s.i.g.n. - Solarz, Ewa; Mizielinska, Aleksandra; Mizielinski, Daniel; Pauwelijn, Greet (Raumati South : Book Island, 2013)
D.E.S.I.G.N. brengt een overzicht van de meest inspirerende meubels, lampen en ander huisraad van de afgelopen 150 jaar. Sommige voorwerpen zijn klassiek van ontwerp, andere zijn knettergek. Allemaal zijn ze bedacht door beroemde ontwerpers. Dat Vlaanderen en Nederland een belangrijke positie innemen in de wereld van het design blijkt uit het aandeel van de designers uit dit gebied in het boek: maar liefst 9 van de 70 ontwerpen komen namelijk uit onze contreien. D.E.S.I.G.N. is een boek waar je naar kunt blijven teruggrijpen en waarin je elke keer iets nieuws ontdekt. Het is uiterst geschikt voor kinderen (en volwassenen) die nieuwsgierig zijn naar hoe dingen in elkaar zitten. Het staat boordevol weetjes over de ontwerpers en hun werk, het materiaal waarvan het voorwerp is gemaakt en de toepassingen ervan.