Rabot 4-358 - Allemeersch, Simon; Capelle, Bart; Debaene, Mario (Gent : Eigen beheer, 2014)
Toen beslist werd dat de sociale woontorens van de Gentse Rabotwijk moesten afgebroken worden, nam een kunstenaarsatelier het op zich verslag uit te brengen van deze operatie. Via tekeningen, teksten en foto's werd getracht het geheugen van de torens vast te leggen in beeld en woord. Het resultaat van dit initiatief vindt u terug in deze uitgave.
Keywords: Sociologie van het leefmilieu