Design Derby : Nederland België, 1815 2015 - Museum Boymans-Van Beuningen; Design Museum Gent.; Adriaenssens, Werner, 1975-; Huygens, Frank, 1966-; Simon Thomas, Mienke (Margaretha Wilhelmina Francina), 1954- (Rotterdam : Museum Boymans van Beuningen, 2015)
Publicatie bij gelijknamige tentoonstelling in Rotterdam en Gent over kunstnijverheid en design in Nederland en België - en vergelijking daartussen - van 1815 tot 2015.
20.06.2015 - 13.09.2015 (Rotterdam)
Includes bibliographical references.
Cover title: Design Derby, 1815 2015.-Published to accompany the exhibition in museum Boijmans van Beuningen, June 20-September 13, 2015 and in Design Museum Gent, October 23-March 13, 2016.