De artistieke samenleving : de invloed van kunst op de democratie - Pinxten, Rik (Hendrik), 1947- (Antwerpen : Houtekiet, 2003)
1. De inclusieve maatschappij en cultuurparticipatie 2. Kunst en cultuur in onze tijd 3. De moderne burger als cultuurmens 4. Vormen van fundamentalisme en culturele identiteit 5. Multiculturalisme en monoculturalisme 6. Stedelijkheid en globalisering 7. De Krook in Gent
Keywords: Art -- Political aspects; Culture; Democracy; Sociology