Glas : word een glasexpert! - De Bie, Ceciel; Hoogstad, Alice (Amsterdam : Ploegsma, 2015)
Glas is overal, maar waar is het van gemaakt? Ontmoet een glasblazeres en een glazenwasser en ga mee naar de glasfabriek. Met veel doe-opdrachten en kleurenfoto's.