Office de la protection de l'enfance : à l'exposition univserelle et internationale de Gand, 1913. - Royaume de Belgique. Ministère de la justice (Bruxelles : De Ryckel et Mendel, 1913)
Een fotografische folder die een beetje uitleg geeft bij de voorstelling van de dienst jeugdbescherming op de Wereldtentoonstelling van Gent. Geen tekst, alleen foto's en plannen voorzien van een minimale uitleg. O.a. mooie foto's van de Société Tutélaire des Enfants Traduits en Justice en een reproductie van het schilderij "Enfant mis en liberté surveillée" van Van Holder.
Keywords: Child care services; Children -- Legal status, laws, etc