Architekt Adolphe-Edouard-Theodore Pauli : 1820-1895 - Wylleman, Linda; RUG. Hoger instituut voor kunstgeschiedenis en oudheidkunde; De Smidt, Firmin, 1904-1983 (Gent, 1973)
Proefschrift waarin aandacht wordt besteed aan het werk van Pauli betreffende de bouw van het Instituut Joseph Guislain. We krijgen o.a. verslagen te lezen en maken ook kennis met ontwerpen die Joseph Guislain ooit heeft ingediend voor psychiatrische instellingen.
Diss. lic.
Keywords: Pauli, Adolphe-Edouard-Théodore, -- 1820-1895.; Theses