Doofstomheid en doofstommen in het huisgezin, in de school en in de maatschappij - Hermus, Adrianus, 1862-1941 (St. Michiels-Gestel : Bisschoppelijke Drukkerij R.K. Instituut voor Doofstommen, 1922)
A. Hermus stelt in dit werk zijn Instituut voor Doofstommen te St. Michiels-Gestel voor aan de hand van tekst en foto's van klassen, ateliers, slaapzalen, ...
Keywords: Sociaal beleid inzake bijzondere groepen