Le Rorschach : à la recherche du monde des formes - Minkowska, Françoise, 1882-1950; Minkowski, Eugène, 1885-1972 (Paris : Desclée De Brouwer, 1956)
Een handboek waarbij je uitleg krijgt bij de Rorschach-test: hoe moet je die interpreteren, wat kan je daaruit afleiden, ... ? De Rorschach-test, waarbij een inktvlek op een gevouwen papier een zeker patroon aftekent, kennen we allemaal wel: dan krijg je die "vlinders" te zien waarbij de dokter, psychiater, pedagoog, ... vragen stelt wat je ziet in die tekeningen.