Praktische verbandleer - Hendrickx, G.; Sels, Luc (Sint-Martens-Latem : Aurelia Books, 1989)
1. Inleiding 2. Zwachtels 3. Doek- en dasverbanden 4. Net- en buisverbanden 5. Verbanden in woord en beeld
Keywords: 61321 Basisverpleegkunde, procedures en interventies; basisverpleegkunde; verbandleer; verpleegkunde; wondverzorging