Belgicum - Van Reybrouck, David, 1971-; Vanfleteren, Stephan, 1969- (Tielt : Lannoo, 2007)
*Stephan Vanfleteren / Belgicum* is geen fotografisch project over snelle vooruitgang en grote welvaart, maar eerder een visueel testament van de laatste restanten van het Belgie van einde vorige eeuw en begin deze eeuw.
Keywords: Vanfleteren, Stephan, -- 1969-.; Landelijke documentatie; Plaatwerk Prentenboek Fotoboek; Belgie