Bizarre wetenschap : vreemde en opzienbarende experimenten - Schneider, Reto U., 1963-; Hofstede, Marten (Marten Reijer Joseph), 1940- (Rijswijk : Elmar ; Leuven : Van Halewyck, 2005)
Korte beschrijvingen van ruim honderd wetenschappelijke experimenten vanaf de Middeleeuwen met nadruk op de twintigste eeuw.
Met reg.
Keywords: Curiosa; Onderzoek