What matters : Waar het opaan komt - Claus, Hugo, 1929-2008; De Wolf, Koenraad, 1956-; Késenne, Johan (Joannes); Verschelden, Christian (Duffel : Psychiatrisch Ziekenhuis Duffel, 2013)
Voorwoord / Luk Pelgrims -- What matters -- Waar het op aan komt / Rolf Quaghebeur -- In Kolonnos / Hugo CLaus, Christian Verschelden: Situering -- Over "les liaisons dangereuses" tussen vergankelijkheid en schoonheid / Joannes Késenne -- De vele paradoxen van de dood / Fons van Coillie -- Kitsch verdringt authenticiteit / Koenraad de Wolf -- De onvergakelijkheid van kunst vanuit darwinistisch perspectief / Jan Verpooten -- Kunstenaars: Franco Angeloni, Wim Cuyvers, Ilke de Vries, Anno Dijkstra, Gao Brothers, Job Koelewijn, Kris Martin, Michaël Matthys, Wesley Meuris, Ilse Roman, Sam Taylor-Johnson, Kerry Tribe, Sarah Vanagt & Katrien Vermeire, Els Vanden Meersch, Jan van Imschoot, Jan van Oost.
Deze publicatie verschijnt naar aanleiding van de tweede triënnale voor hedendaagse kunst
Keywords: Boek