This is it? : the story of Gisel - Mitchell, Christel ([Amsterdam] : KesselsKramer, 2014)
Fotoboek van Gisel, transvrouw, over haar leven, met focus op haar uiterlijk en lichaam. Tussen de fotobladen zitten af en toe kleinformaat zalmkleurige blaadjes met dagboekaantekeningen in het engels.
Keywords: Boek