Gelukkig en vol droefenis : de werelden van Raymond Brulez - Van Parys, Joris, 1944- (Antwerpen ; Utrecht : Houtekiet, 2015)
Levensbeschrijving van Raymond Brulez (1895-1972), Vlaams schrijver en pionier bij de Belgische Radio- en Televisie-omroep.
Met literatuuropgave, register.
Keywords: Brulez, Raymond, -- 1895-1972.