Raw war - Braeckman, Guy; Ceuleers, Jan, 1935-; Van de Velde, Ronny (Knokke : Ronny Van de Velde, 2015)
De oorlog in de kunst krijgen we te zien in deze catalogus. Voor de hand liggende namen natuurlijk zoals Otto Dix, Frans Masereel, Goya of Pablo Picasso, en verder zien we werk van Jacques Callot, Max Beckmann, George Grosz, Erich Heckel, Paul Joostens, Ludwig Meidner, Max Pechstein, Bruce Nauman, Patrick Robert, Wout Vercammen en Andy Warhol.
Engels, Nederlands, Frans