Ik denk - Tellegen, Toon (Antonius Otto Hermannus), 1941-; Godon, Ingrid (Tielt : Lannoo, 2014)
Ingrid Godon maakte voor deze uitgave een reeks portretten. Toon Tellegen liet zich door de portretten inspireren en schreef er korte teksten bij.