As in tas - Brandt Corstius, Jelle, 1978- (Amsterdam : Das Mag Uitgevers, 2016)
Zoon maakt een fietstocht van Amsterdam naar de Middellandse Zee om de as van zijn overleden vader, Hugo Brandt Corstius, daar uit te strooien.