Het compostcirculatieplan : roman - Valens, Anton, 1964-2021 (Amsterdam : Augustus Atlas Contact, 2016)
Een schilder/schrijver kijkt terug op de betekenis van zijn 9-jarige vriendschap met een ex-uitgever, gedurende welke periode hij actief was in de volkstuin van die ex-uitgever.
Keywords: Romans (teksten).