Psychogenocide : psychiatrie, kunst en massamoord onder de nazi's - Thys, Erik, 1961-; Verhaeghe, Paul, 1955- (Berchem : EPO, 2015)
Studie over de moord op psychiatrische patiënten in het Derde Rijk, verweven met de manier waarop nazi's tegen 'ontaarde kunst' aankeken.
Met literatuuropgave.