Licht aan de horizon : over leven na de dood - Van der Vloet, Johan, 1959-; Vande Vyvere, Peter, 1967- (Antwerpen : Halewijn, 2006)
In dit magazine stellen we de vraag naar de dood en het leven na de dood. We brengen in beeld hoe wij dit vandaag ervaren en proberen aan de hand van de christelijke boodschap licht aan de horizon te ontdekken. (Bron: covertekst)
Wat verwachten mensen?
+ extra katern 'Veel gestelde vragen bij een overlijden en uitvaart'
Interview met kardinaal Simonis