Geschiedenis als grondlegger : voorbeeldenboek projectontwikkeling en cultuurhistorie - Projectgroep Belvedere; Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen; Steenkamp, Nout; de Graaf, Kees, 1969- (Utrecht : Projectbureau Belvedere Voorburg : NEPROM, 2007)
Voorbeelden van projectontwikkeling met oog voor de historische waarde van gebouwen of een gebied.
Keywords: 7114(A)(492) -- Stedenbouw Ruimtelijke ordening ; denken over de stedenbouw; Nederland; Architectuur ; historisch erfgoed en stedenbouw; Stedenbouw ; historisch erfgoed ; Nederland