Jonkvrouw : een roman - Van Rijckeghem, Jean-Claude, 1963-; Van Beirs, Pat, 1954- (Antwerpen : Facet, 2005)
Marguerite van Male is dochter van de graaf van Vlaanderen en zal de titel erven; ze moet daarom een passend huwelijk sluiten. Vanaf ca. 15 jaar.