Post mortem : Vesalius tussen kunst en wetenschap : wandelgids - Doom, Marjan, 1982-; Pollier, Chantal; Pollier, Pascale (Gent : Rommelaere Instituut KASK CIRQUE, 2015)
Tweetalige uitgave Nederlands/Engels. In deze rondtrekkende tentoonstelling kwam de confrontatie aan bod tussen wetenschap en kunst wat betreft het dode lichaam. O.a. Marjan Doom, dierenarts en conservator van de collectie Morfologie van het Gentse Universiteitsmuseum, doet in dit werkje haar zeg over dit thema. De tentoonstelling vond plaats op twee locaties: het Rommelaere Instituut van de Universiteit Gent, waar tot januari 2015 de gerechtelijke geneeskunde werkzaam was en de Cirque, het anatomisch auditorium van KASK / School of Arts (HoGent).