Werelddovendag 27 september 1997 te Tienen - Coninckx, Henri; Serron, Rosa (Gent : Cultuur voor Doven, 1997)
Met beelden van de ontvangst, het openingswoord van Filip Verstraete, de toespraken van Hugo Platteau (voorzitter Cultuur voor Doven, Dhr. Logiest (burgemeester Tienen) en L. De Witte (gouverneur Vlaams-Brabant), de informatiebeurs, de kinderanimatie, het schaken, het kwistornooi, het petanquetornooi, de fototentoonstelling, de debatten Vlaamse Gebarentaal en het kindertoneel.