Thuishoren in een wereld van gebaren : Compilatie 'Een Wereld van Gebaren' -TV2 van gebaren'. (Brussel : co-produktie van TV2 en Fevlado, 1998)
Slechthorende en dove mensen leven in een wereld van gebaren. Ze vertellen in een 26-delige reeks over de doven en hun gemeenschap. De video bevat onder andere een selectie uit de portretten van markante mensen uit de gemeenschap, en lesmomenten waarin een dove de kijker het basislexicon van de VGT aanleert.