Any sign of a job? A video in British Sign Language with subtitles. (Sheffield : Employment Service, Disability Service Branche, 1995)
Er wordt uitgelegd welke hulp het Jobcentrum biedt wanneer je als dove in Groot-Brittannië op zoek bent naar een job, of hulp nodig hebt op het werk.