Jenseits der Stille - Link, Caroline, 1964- ([München] : Alias Entertainment, 1990)
Lara is het horende kind van twee dove ouders. Ze doen vaak op haar beroep als tolk. Voor Kerstmis krijgt Lara van haar tante een klarinet. Ze blijkt er veel talent voor te hebben, maar kan haar nieuwe passie niet met haar ouders delen. Op een bepaald moment moet Lara dan ook kiezen tussen haar ouders en haar muzikale ambities....