Cochleaire inplant bij jonge kinderen : informatie voor ouders. (Destelbergen : Vormingsdienst SIG, 1998)
Informatievideo over Cochleaire Implant: Wat is een CI? Wie kom ervoor in aanmerking? Hoe gebeurt de operatie? Hoe groot is de kans dat er in het latere leven iets met de CI gebeurt? Hoe verloopt de revalidatie?
Keywords: KVHB:Gehoorprothesen.