Werelddovendag 23 september 2000 te Geel. (Destelbergen : Cultuur voor Doven, 2000)
Beelden van de informatiebeurs, de demonstratie van de rijkswacht te paard, de kinderanimatie, de quiz, optredens van de Deaf Comedians, en het debat 'Vlaams-Belgische Gebarentaal of Vlaamse Gebarentaal'.