Help! Mijn baby hoort niet (goed) : instructievideo voor ouders van dove en slechthorende baby's. (Destelbergen : Stichting Integratie Gehandicapten vzw, 2001)
De video wil ouders optimaal leren omgaan met versterkingsapparatuur en hoorapparaten, zodat de baby met een gehoorverlies de omgeving optimaal kan horen.