Werkgroep onder leiding van Geert Verstraete op het Nationaal Congres Fevlado 1 oktober 1994, Hasselt. - Verstraete, Geert (Gent : Fevlado, 1994)
Discussie over de socio-educatieve leefsituatie van doven in Vlaanderen.