Fevlado-video juni 2002 : experimentele nieuwsvideo. (Gent : vzw Fevlado, 2002)
Nieuwsberichten van en voor de Dovengemeenschap. Onderwerpen: Vlaams Fonds, dove anderstaligen, onderwijs, T.V.-ondertiteling, VTB-VAB touring, WereldDovenDag 2002, gebarencursus, cursus Engels.