Gewoon doof - Pot, Leendert, 1959- (Utrecht : Stichting ZieZo, 2000)
Gewoon doof is een documentaire over Jascha en Benjamin, twee jongens van 12 jaar oud. Jascha is doof, Benjamin is zijn horende vriendje. Een deel van de week zitten zij bij elkaar in de laatste klas van een gewone basisschool. Daarnaast bezoekt Jascha een speciale school voor dove kinderen. De film is tweetalig: Nederlands en Nederlandse Gebarentaal.