DEAFology 101. Deaf culture as seen through the eyes of a Deaf Humorist. - Glickman, Ken (Silver Spring, Md. : DEAFinitely Yours Studio, 1993)
Ken Glickman geeft tijdens een one-man-show zijn eigen kijk op de dovenwereld en dovencultuur.