WerdeldDovenDag 2006: Panelgesprek 'Studeren in het buitenland'. (Gent : Fevlado-Diversus, 2006)
Videoverslag van de studienamiddag 'Studeren in het buitenland', gehouden op WereldDovenDag 2006. Verschillende studenten getuigen over hun ervaringen in het buitenland, en houden achteraf een debat.