Breakdance in Moskou - Van der Eijk, Annelies; Friedheim, Pauline; Veldman, Liesbeth; Boelen, Bea (Twello : Van Tricht, 2006)
De twee vrienden, Jason en Rob, zitten op een dovenschool. Hun lievelingsvak is 'drama'. Ben, de dramaleraar, organiseert voor zijn leerlingen een optreden in Moskou. Maar daar aangekomen, blijkt dat er geen zaal geregeld is. En er kloppen nog meer dingen niet... Jason, Rob en hun nieuwe Russische vrienden gaan op onderzoek uit!