Love is never silent. - Sargent, Joseph (S.l. : -, 1985)
Met hand en hart is het verhaal van twee jonge mensen die, onervaren van een slecht aangepaste kostschool voor dove mensen komen, en zo vanuit een beschermde omgeving de wereld der horenden ingaan.