What the deaf man heard - Harrison, John Kent, 1953-; Lenski, Robert W. (S.l. : Distributed by Hallmark Home Entertainment and Family Home Entertainment, 1997)
In 1940 wordt de tienjarige Sammy Ayers door zijn moeder achtergelaten in de bus. Als de buschauffeur Sammy vraagt de bus te verlaten doet Sammy alsof hij doof is. Deze act houdt hij langer vol dan verwacht.