The heart is a lonely hunter. - Miller, Robert Ellis (Los Angelos (Cal.) : Warner Bros, 1968)
Verfilming van Carson McCullers roman over een alom geliefde maar eenzame dove man in een stadje in het zuiden van de Verenigde Staten. Maakt indruk vanwege de onsentimentele aanpak en de gevoelige hoofdrol van Alan Arkin.
1 Videokassette [VHS] (119 min.)