The Ragin' Cajun. - Sacks, Olivier (S.l. : BBC Worldwide Americas, 1998)
5de aflevering van een documentaire serie van Oliver Sacks over het menselijk verstand: een nieuwe taal van doof-blinden. Danny Delacambre lijdt aan het syndroom van Usher. Hij werd doofgeboren en wordt nu langzamerhand blind. Toch leidt hij een actief leven als eigenaar van een cajun-restaurant.