Histoires sans Paroles (Engeland : -, 1996)
Brits-Franse documentaire over Chris Lawrence die met de befaamde neuroloog Oliver Sacks meereist naar Californië, waar Sacks doven uit verschillende taalgebieden ontmoet en zich meer bepaald in het lot verdiept van doven die geen kans op onderricht hebben gekregen.