Eten & drinken, kleding & kleuren - Fluitman, Nienke; Van der Poel, Elsbeth ([Utrecht] : Wapperkids, 2010)
Met DVDDe boekjes en DVD's "Gebaren doe je zo" zijn speciaal ontwikkeld voor horende ouders met horende kinderen. De gebaren die aangeboden worden zijn afkomstig uit de Nederlandse gebarentaal.