Tu vois ce que je veux dire. (Bruxelles : RTBF, 1997)
2 afleveringen van het programma dat op de Waalse TV werd uitgezonden. Met medewerking van FFSB. 1. Reportage over Emmanuelle Laborit 2. Doven bezoeken museum CREE
Keywords: Laborit, Emmanuelle, -- 1972-.