Gebarentaal - Willis, Sarah (Houten : Van Holkema & Warendorf, 2007)
Gebarentaal is een subtiele en fescinerende roman over een volwassen vrouw en een klein meisje, die niet méér van elkaar zouden kunnen verschillen en toch zoveel op elkaar lijken.
Gebarentaal is een subtiele en fescinerende roman over een volwassen vrouw en een klein meisje, die niet méér van elkaar zouden kunnen verschillen en toch zoveel op elkaar lijken.