De gehoorstoornis survivalgids - De Braeckeleer, Nico, 1974-; De Leenheer, E.; Devos, Maaike (Sint-Niklaas : Abimo, 2011)
Geschreven voor kinderen met gehoorproblemen om zelf te lezen en om zichzelf te kunnen helpen.